De ce este atât de mișto Stranger Things

Săptămâna trecută a apărut sezonul 2 al serialului Stranger Things, de care v-am mai povestit. Trebuie să recunosc că este plăcerea mea vinovată, așa că anul ăsta mi-am făcut abonament la Netflix pentru a putea să-l văd de la episodul 1 până la episodul 9 (sezonul ăsta sunt 9, față de primul unde au fost 8) într-o singură seară.

Nu știu în România câți se uită la acest serial, cert este că merită fiecare secundă savurată. Pentru a nu vă face spoiler, m-am gândit că pentru a vă convinge să devină și plăcerea voastră vinovată, să vă explic de ce este atât de mișto Stranger Things.

Povestea lui Mike și Eleven. Dacă veți urmări serialul vă veți bucura de fiecare clipă pe care o petrec cele două personaje împreună, fiind imposibil să nu vă doriți de fiecare dată să vedeți mai mult. Sunt personaje care transmit emoții puternice.

The Demogorgon. Fiind genul SF, nu o să vedeți doar niște copii. Demogorgonul este o „chestie”, descoperiți voi ce este. Atât vă spun că vă va ține în suspans modul cum apare și dispare acest personaj.

Muzica. Dacă nu-ți place muzica anilor `80, nu știu cât de mult îți va plăcea serialul. Dar totuși încearcă. Eu zic că merită.


Nu e plictisitor. Fiecare serial pe care l-am văzut a avut cel puțin unul - două episoade plictisitoare.Stranger Things e pe principiul puțin, dar bun. Toate episoadele te țin în priză, de aici și termenul de binge-watching (să urmărești totul cap-coadă într-o zi). Avantajul Netflix: găsești toate episoadele deodată, nu e nevoie să mai aștepți încă o săptămână pentru alt episod. Dezavantaj: aștepți cam un an pentru următorul sezon.

Meme-urile. Meme-urile sunt un bonus pe care vi-l dau.

Încercați!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)