Momentele negre ale Europei

Trebuie să îmi transmit regretele cu privire la ceea ce s-a întâmplat astăzi în Belgia. Este tragic cum încet - încet atacurile teroriste acaparează lumea, în special Europa.

Mă gândesc ce simte persoana care trece prin acest act inuman, panica pe care o ai în suflet și lacrimile care îți curg pe obraji gândidu-te la propria ta viață, dar și a celor dragi. De asemenea, să vezi oameni morți sau care sângerează pe bune nu este cea mai plăcută imagine pe care o poți avea în minte. Ca să nu mai spun de persoanele care află din presă de ceea ce se întâmplă și încearcă să-și apeleze rudele sau prietenii. Cu siguranță este o experiență traumatizantă care poate duce la răni sufletești și trupești greu de vindecat.

Cineva spunea astăzi: „când este prea multă toleranță...”, dar oare despre toleranță este vorba? Sau pur și simplu există oameni nemiloși? Oare e insuficient să primim imigranți și atât? E complicat de spus. Chiar și cu militarii pe stradă, tot se întâmplă astfel de nenorociri.

Eu cred că era de așteptat să fie printre imigranți și oameni puși pe rele, dar totuși..Presimt un război crud. Sinucigașii, ăștia ce se detronează pe ei înșiși nu acționează singuri. Poate fi o rețea. Serviciile secrete dorm? Oamenii mor datorită unor ineficiențe?

Nu mai e loc de așteptări și poate nici de întrebări.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)