Sfaturi pentru mult spor la licență

Cel mai nasol lucru atunci când ești în ultimul an la facultate este că trebuie să scrii o lucrare de licență de cel puțin 60 de pagini. Astăzi voi împărtăși cu voi câteva idei de cum puteți lucra mai eficient.

Prima dată, asigurați-vă că aveți ceva bun pe lângă voi și apă. Trebuie să vă hidradați și să vă răsfățați în același timp pentru putea lucra cât mai bine.
Apoi este important să aveți pauze periodic; la 2 ore o pauza de 20 de minute este binevenită.
Din când în când ieșiți la plimbare cu o persoană dragă, deoarece creierul are nevoie de aerisire, iar pe lângă asta, sigur doriți să vorbiți despre altceva decât tema pe care ați abordat-o pentru lucrarea de licență.

Încercați pe cât puteți să închideți internetul. Altfel veți fi tentați să intrați pe diverse pagini ca să leneviți. Știu că e greu! Cel mai bine se lucrează la sălile de lectură ale bibliotecilor. Este o liniște exemplară.

O informație foarte importantă: faceți totul din timp. Astfel, atunci când va fi o perioadă  foarte încărcată, ca de exemplu sesiune, veți fi mai ușurați că ați scăpat de un of: să lucrați la partea teoretică .

Vă doresc spor la treabă și mult succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)