Poveste de dragoste

În majoritatea statelor din lume, astăzi se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților alias Valentine's Day. La noi în România această sărbătoare o savurăm 10 zile mai târziu.

Vreau să  împărtășesc cu voi povestea mea de dragoste pe care o trăiesc zilnic: cândva am cunoscut un puști de vârsta mea de care știam că este „admiratorul meu secret”. De-a lungul timpului privirile și gândurile spuneau multe despre dragostea noastră care deși împărtășită, nu vroiam să o recunoaștem. Așa că a rămas secretă timp de aproximativ 5 ani, cu momente pe ici colo când ne era atât de dor de noi, încât ne întâlneam și petreceam o zi întreagă împreună.

Până într-o zi când ne-am decis că nu e cazul să ne mai speriem atât și să rămânem împreună fără pauze atât de lungi. Și iată-ne aici continuând să trăim frumos. Vreau să spun că această poveste de dragoste nu s-a infiripat nici de Valentine's Day, nici de Dragobete.

Iubirea este ceea ce se petrece zilnic, însă faptul că avem o zi (două) în care o sărbătorim în mod mai special nu este un lucru atât de negativ pe cât ne plângem.

Fiecare poveste de dragoste are specificul ei, frumusețea ei. Așa că nu ezitați de câte ori aveți ocazia să spuneți magicul „Te iubesc”.
Sursă foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)