Despre SuperBlog 2015

Tocmai s-a terminat un concurs foarte important pentru mine, căci eram la prima participare, și anume, SuperBlog 2015. Am ajuns până la locul 68, ceea ce este pentru mine extrem de mulțumitor (eram înscrisă pe locul 155). Ca să  fie și mai grozav, e mișto când reușești să participi la toate probele (și credeți-mă nu a fost deloc simplu: a trebuit să respect termene-limită, să abordez o temă anume etc).

Au fost și dezavantaje: unii sponsori ne dădeau probe destul de nerealiste aș spune eu, iar uneori contestațiile au fost nelămurite de către anumiți sponsori, dar sunt sigură că nici lor nu le-a fost ușor să citească aproximativ 200 de articole (nu știu exact numărul) și din ele să aleagă pe cele mai bune.

Trebuie să mă laud și eu ca un copil care vine cu notele bune în carnet: cea mai bună notă a mea am înregistrat-o la proba 4. Articolul meu este aici.  Cea mai mică notă a mea a fost de 60 de puncte, la proba 7. Ei bine, suișuri și coborâsuri. Mi-am făcut un calcul și am avut o medie de cam 76 puncte. Pentru prima participare e bine și așa!

Ca să termin cu lauda, vreau să mulțumesc organizatorilor pentru acest concurs plin de idei îndrăznețe, unde mi-am permis să fiu extrem de creativă și le doresc succes și pe viitor (momenten nu știu sigur dacă voi participa în primăvară, rămâne de văzut), iar pe câștigători îi felicit și îi încurajez să facă din blogul lor o valoare nu doar pentru ei, ci și pentru cititori. Pentru ceilalți participanți, ce pot spune este să nu se descurajeze și să continuie să scrie -> perseverența este cheia succesului!

Dacă aveți vreodată ocazia să participați la un astfel de concurs, nu ezitați, vă va motiva și vă va creșterea încrederea în sine. Succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)