Gospodina perfectă

Când vine vorba de electrocasnice îmi vin în minte tot felul de cuvinte și sintagme ca: modernism, rapiditate, eficiență, ”gospodină care împacă și capra și varza”, preparatul perfect dar și altele care acum în clipa asta nu-mi vin în cap.

Fac parte din acele femei care inevitabil se folosește de electrocasnice: mixerul pentru deserturi, sandwich maker-ul care face sandwich-urile atât de gustose și de calde, fierul de călcat rufe care îmi aranjează perfect hainele, după ce mașina de spălat le-a stors foarte bine și le-a șifonat sau cafetiera care ne este de un mare ajutor dimineața atunci când ne preparăm cafeaua care ne oferă energie pe toată durata unei zile și care ne face să zâmbim. Cum aș putea eu fără ele?  Nici măcar nu-mi pot imagina.

Ce bine că există promoții la electrocasnice, iar firma Philips a lansat robotul de bucătărie profesional ideal pentru orice gospodină care își dorește să împace și capra și varza, adică să și gătească, să aibă timp și pentru ea, și pentru familie, și pentru slujbă. Pentru că electrocasnicele le găsim în magazine, internetul  vine cu o altă alternativă de cumpărare, magazinul online de electrocasnice fiind varianta ideală ca produsul să-ți sosească direct acasă, scutindu-te de o osteaneală de câteva ore prin magazine și de un drum până acasă cu produsul în spinare (în cazul în care vorbim de electrocasnicele mici).Trebuie să mărturisesc că mi-aș dori foarte mult un blender Philips cu care să-mi prepar smoothie-urile preferate zi de zi, poate mai dau de lucru kilogramelor în plus, ca să nu mai spun de faptul că blenderul poate fi de un real ajutor în a mă obișnui să consum mai multe fructe și legume. Este o ocazie să îl câștig (sper, cel puțin) prin faptul că particip cu acest articol la SuperBlog 2015, deci urați-mi succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)