Detaliile unui fericit eveniment

Fie că este nuntă, botez sau banchet poate fi un eveniment de neuitat. Sunt evenimente importante din viața fiecăruia, care fie, se organizează în momente speciale ale vieții (nunta, botezul),datorită unor sărbători din toată lumea (Revelionul), sau evenimente care sărbătoresc încheierea unui ciclu (de exemplu, banchetul la finalul anilor de studenție).
Dacă aș fi organizator de evenimente și doi tineri însurăței ar sosi la mine pentru a le organiza nunta, aș propune nunta la hotel, deoarece este o locație unde poți aduce un număr mare de invitați, plus, că poți oferi și cazare invitațiilor care sunt mai petrecăreți. Chiar dacă prețurile sunt mai piperate la un hotel, poți fi sigur că ai parte de calitate.
Sala în care aș dori să organizez nunta tinerilor însurăței ar avea mese rotunde, iar pe fiecare masă vor fi naproane cu culoarea preferată a miresei (la mesele unde vor fi invitați din familia ei) și culoarea preferată a mirelui (la mesele unde invitații din familia lui vor sta pe toată durata evenimentului). Masa mirilor va fi lungă și nu vor lipsi decorurile florale. 

Un alt detaliu important care l-aș oferi mirilor, ar fi setul lor de pahare din care servesc șampanie și intâmpină invitații. Paharele să aibă ca decor 2 lebede: una albă pentru mireasă și una neagră pentru mire. De asemenea, decorațiunea tortului aș oferi-o gratuit împreuna cu paharele, pentru a-și aduce aminte că se iubesc in fiecare zi pentru tot restul vieții lor.
Ringul de dans ar fi central, astfel încât toți invitații să se bucure de priveliștea dansatorilor și să provoace, de asemenea, la dans. Legat de muzică, o trupă și un solist care să încânte invitații cu orice gen de muzică sunt bineveniți la un astfel de eveniment. Luminile și culorile de pe ringul de dans ar trebui să fie în funcție de ritmul melodiei.
Pentru invitați, aș oferi cadou câte o mărturie, un săculeț parfumat transparent care ar avea printat numele mirilor și data fericitului eveniment, iar în interior ar conține flori și fructe uscate. Pe lângă mărturie, le-aș oferi invitațiilor și câte o caserolă cu prajituri/cuplu.
O astfel de nuntă le-aș recomanda celor ce se iubesc și doresc să-și unească destinele.


Particip cu acest articol la SuperBlog 2015.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)