Gras vs.slab

Cum e mai bine să fi? Cum vor ceilalți să fi? Cum vrei tu să fi? De ce societatea nu acceptă oamenii grași, dar cei slabi sunt admirați? Cum îi stă omului bine?

Omului îi stă bine zâmbind, fiind el însuși. Îi stă bine atunci când exprimă emoții pozitive; îi stă bine atunci când are speranță și este optimist sau îndrăgostit. Mai contează dacă e gras sau slab? Vă dau eu răspunsul: nu.

De fiecare dată când mi se spune „vai, ce drăguț, dar pe când bebe?!” stârnește o adevărată milă pentru cei care o spun și asta pentru că e clar că acele persoane au stereotipii. Stereotipul siluetei tip viespe e un mit. Eu bănuiesc că vine de pe vremea când femeile se strângeau cu corsetul până când nu mai puteau. Cam de prin secolul XVI provine această mentalitate, mai ales când femeile îți arătau senzualitatea cu astfel de siluete.

Dar noi nu mai suntem în acele perioade. Acum femeile au șunci, cur, țățe mari și umflate. Da, așa sunt denumite în secolul XXI.

Nu uita, atunci când întrebi o fată cât mai are până naște, gândește-te de două ori; poate în spatele burții sale se ascunde o boală, o suferință sau de ce nu, o prăjitură cu ciocoloată care a ajutat-o să-și trăiască viața așa cum își dorește. Oprește-te din etichetare!


Postare dedicată persoanelor care mi-au cedat locuri în autobuz/pe bancă în parc/pe scaun/care mi-au mângâiat șuncile. Vă mulțumesc! Chiar mă distrați.

Eu mă iubesc pe mine, dar voi?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)