Cărți care mi-au plăcut

De curând a fost Ziua Iubitorilor de Cărți, iar eu mă aflu printre ei chiar dacă nu am postat. Așa că pentru a sărbători (cu întârziere), voi împărtăși cu voi câteva cărți pe care le-am citit și mi-au plăcut atât de mult încât vi le-aș recomanda și vouă cu multă căldură, indiferent dacă sunteți cititori înrăiți sau nu.
Dacă vă plac poveștile sau acțiunile incredibile, vă recomand să citiți cărți care sunt în serie. Ca de exemplu, „Harry Potter” (le-am parcurs pe toate), „Urzeala Tronurilor” (doar o parte din ele), „Dune” sau colecția Annei Holt (ultimele două nu le-am citit, dar mi-au fost recomandate de alte persoane). Motivația mea pentru recomandările în serie este suspansul pe care îl ai de la un roman la altul, faptul că povestea nu se termină după doar 300 de pagini. Cel mai mult mi-a plăcut seria „Harry Potter”,însă nu aș știi să vă spun care dintre cele 7 mi-a plăcut cel mai mult, asta pentru că toate sunt foarte reușite. Poate „Talismanele morții”? Dacă vă plac poveștile de amor, sunt sigură că ați auzit de romanele lui Nicolas Sparks care deja nu mai sunt la modă, cu excepția romanelor siropoase ale Norei Roberts, vă recomand „Mic Dejun la Tiffany” a lui Truman Capote care nu are nicio legătură cu siropeala și erotismul, ci este o poveste clasică a unui bărbat îndrăgostit de o damă de companie. Mai multe detalii aici. Alte variante: „Cum să scapi de Matthew”, „Nunta lui Isobel”.


Dar printre cărțile care mi-au plăcut cel mai mult se numără „Sunt aiurită și se ia”, „Peripețiile coafezului”, „Jemina Jones”, romane de comedie pe care le savurezi cu fiecare pagină și care îți aduc un zâmbet în fiecare capitol.

Și dacă tot am vorbit de cărți care mi-au plăcut, aveți ocazia să le descoperiți sau chiar să vă achiziționați chiar voi cărți pe care le veți savura. Fiecare carte reprezintă o poveste, iar voi sunteți cei care alegeți ce poveste vă place. Lectură plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)