O mică recomandare

Săptămâna trecută vă vorbeam despre surprizele verii pe blog. Ele se actualizează periodic și se află ori în partea de sus a postărilor, ori în dreapta, sub descrierea profilului meu. Dacă nu puteți vedea surprizele, este posibil să fie din cauza AdBlock-ului pe care va trebui să-l puneți pe pauză.

Așa că vine vara și bine ne pare, astăzi o să vă fac o recomandare, de data aceasta pentru copii. După cum vă povesteam săptămâna trecută, mi-am pus aparat dentar și vă povesteam de problema dinților înghesuiți. Ce am omis să vă povestesc e că igiena dentară este de două ori mai importantă acum cu montarea aparatului dentar. Trebuie să folosesc pe lângă clasica periuță și pastă de dinți, și ață dentară, periuță interdentară, și apă de gură.

Toate astea sunt importante pentru a avea o igienă impecabilă și pentru a preveni apariția cariilor. Iar părinților le recomand să le achizițieze copiiilor setul periuța de dinți Bestron DSA3500B pentru o igienă perfectă încă din copilărie. Acesta conține o periuță de dinți electrică ce masează gingiile și curăță placa bacteriană. Are și un cap de schimb, ușor de utilizat pentru cei mici. Iar ceea ce este util pentru un copil, este paharul și clepsidra care îl pot ajuta să aibă o spălare a dinților corectă și să acorde suficient timp igienei dentare.


A! Să nu uit: o găsiți la un preț special, deci nu o ratați! Este și varianta pentru fetițe, cât și pentru băieți.

VINE VARA, BINE ÎMI PAAAAREEE!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)