Aparat dentar?!

Unii dintre voi nu știți, dar la anul pe vremea asta voi trece de la statutul de logodnică la cel de soție, așa că m-am decis să-mi pun aparat dentar. Și da, îmi doream de mult aparat dentar, deoarece dinții mei au fost strâmbi dintodeauna și mi-am dorit o altă fațadă a lor.

Aparatul dentar poate duce cu gândul la acea sârmă în gură care arată dizgrațios de fiecare dată când purtătorul zâmbește sau la mâncarea dintre dinți bine cuibărită acolo. Pentru unii aparatele dentare sunt subiectul unor glume suculente, iar pentru unii sunt subiectul unor filme horror și care aduc reacții ca „aoleu...ți-ai pus aparat dentar?!”. Ei calmați-vă, doar nu-l purtați voi!

Când fost la stomatolog să-mi facă o radiografie pentru aparatul dentar am aflat că măselele de minte sunt cele care mi-au împins dinții, astfel încât ei nu au mai avut loc unul de altul și s-au înghesuit, rezultând ca unii dinți să crească în spate. Dinți înghesuiți automat înseamnă carii și infecții, de aceea, pe lângă medicul de familie, e important să ai o fișă și la un medic stomatolog.

Momentan pot să zic că încă sunt în perioada de acomodare, dar abia aștept ziua în care o voi depăși și voi putea sta linistită să mi se așeze dinții la locul lor și să am un zâmbet de milioane.

Apropo, nu este deloc dureroasă montarea, deci este un început bun!


Vreau să închei postarea de azi cu o noutate pe blogul meu. Pentru că în curând va veni vara și ne vom bucura de concediu, soare și tot ceea ce visăm, vă invit să urmăriți postările de pe blog în fiecare săptămână și să descoperiți fel de surprize (câteodată le veți regăsi deasupra postărilor, uneori lateral, în dreapta). Voi trebuie doar să nu le ratați.

Vine vara, bine îmi pare!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)