Share your box

SHARE YOUR BOX. Împarte-ți cutia cu cei mai buni prieteni ai tăi sau cu familia. Împarte cu colegii de muncă sau cu persoana de care ești îndrăgostit. Împarte delicii chinezești cu cine dorești. Mâncare chinezească pe toate gusturile se găsește pe noua aplicație Wu XingAici găsiți orez preparat cu legume, cu ou, Beijing, salate pentru orice pofticios sau tăieței cu arome provocatoare.

Mâncarea chinezească are câteva mituri pe care aș vrea să le combat în această postare. În primul rând, mancarea chinezează nu înseamnă că se degustă carne de câine sau cine știe ce gândaci. În niciun caz. Restaurantele chinezeși servesc tăiței, supe, salate, tocănițe. DIN INGREDIENTE COMESTIBILE. Un alt mit pe care l-am auzit este legat de bine cunoscutele bețișoare, cum că este greu să mănânci cu ele. Nu, nu este greu, dacă ești puțin neîndemânatic la început, pe parcurs vei reuși să manipulezi cu succes bețele. Sau cauți tutoriale pe Youtube.

Un alt mit, de data aceasta adevărat, este faptul că mâncarea chinezească este foarte sărată/aromată. Trebuie să spun că nu este chiar atât de sărată, pe cât este de aromată. Însă aromele încântă papilele gustative, chiar nu este un motiv să nu încerci măcar să guști. Mie îmi plac foarte mult tăițeii datorită sosului de soia care îmbinat cu tăieței și legume te face să mai comanzi o porție să o împarți și cu prietenii tăi.

Miturile trebuie combătute nu crezute. Mai ales când e vorba de ieșirea din zona de confort. Recomand să gustați mâncare chinezează. Și vin să vă anunț că există și o promoție: pentru fiecare comandă plasată prin intermediul aplicației Wu Xing, beneficiați de o reducere de 15 % până în 30 aprilie 2017. Aplicația este gratuită și creată special pentru Android și iOS.Și nu uita să dai share. Share your box. Share on Facebook


Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)