Rapiditate.Online

O nouă probă Spring SuperBlog 2017 care se mulează perfect pe o situație trăită în ultimul timp. Datorită unor probleme de sănătate am ajuns la medic, și nu la orice medic, ci la stomatolog. Povestea mea cu stomatologii nu este cea mai plăcută, deoarece am avut de la grădiniță probleme dentare și nu îndrăzneam să merg datorită problemelor financiare.

Cu 10 ani în urmă am fost la un stomatolog care nu m-a ajutat foarte mult, a aplicat soluții temporale care după câțiva ani mi-au făcut mai mult rău decât bine, dar nu am avut suficienți bani încât să ajung pe la o clinică să îmi repar ce au stricat alții. Pe măsură ce trecea timpul mă gândeam serios la un aparat dentar, atât din motive estetice, cât și din motive medicale.

Am reusit să mă angajez și să merg la stomatolog, chiar la o clinică privată. La o radiografie am aflat motivul pentru care am probleme dentare: dinți înghesuiți care provoacă o spălare incorectă a dinților. E clar, este nevoie de aparat dentar. Dar aparatul dentar costă....și nu e ieftin deloc..

Dar soluții există, nu e caz de disperare. Suntem în secolul tehnologiei ultra moderne, dovada fiind și rapiditatea serviciilor (mai e de lucru pentru cele de la stat), în special cele bancare. Creditul rapid online este un serviciu de credit nebancar care îți oferă un ajutor rapid, la nevoie, cu minim de documente (copie CI, extras de cont, fluturaș de salariu/cupon de pensie). În 30 de zile îți poți achita creditul cu o dobândă de 1,2% pe zi, fără comisioane.

E bine să știi că poți apela la un împrumut urgent atunci cânt te afli într-o situație care te obligă să fi strâmtorat, și e bine să știi că îl poți achita rapid. Pe mine de exemplu, m-ar ajuta să îmi achit rapid aparatul dentar de care am nevoie și pe care plănuiesc să-l achizioționez și să-l port din luna mai. M-ar ajuta să-l plătesc pe loc fără a mai fi nevoie să îmi fac un card de credit pentru care nu aș obține sume mici.


Trăim în zilele în care se totul este ușurat de mediul online. Inclusiv urgențele financiare, cel puțin dacă îți este rușine să apelezi la vreo rudă. Din păcate, trăim într-o lume în care nu mai poți face nimic fără bani (și ăia sunt pe card).


În rest, vă doresc numai bine, iar pentru că astăzi a fost 1 aprilie, mult noroc (dacă ați fost păcăliți) și voie bună tot anul (dați ați păcălit)!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)