Leneveală la soare

Ah! Ce mult îmi doresc o vacanță! Dar nu orice vacanță, ci una specială. Mereu spun că îmi doresc o vacanță, iar toată lumea oftează spunând „halal vacanță, trebuie să fac curat, de mâncare, numai vacanță nu am!”. Ei na! Cine zice? Tu îți poți face propria vacanță. Depinde ce îți dorești. Vacanțe Speciale poate avea oricine. Fiecare dintre noi își dorește un anume tip de vacanță.

Trebuie să recunosc că eu sunt mai leneșă. Îmi place să pierd vremea doar stând întinsă, dacă s-ar putea numai în pijamale sau în costum de baie. Eu îmi doresc o vacanță în care să stau la plajă, pe un fotoliu sau un șezlong și să beau un cocktail cu fructe exoctice. Să nu-mi sune telefonul, să nu stau pe internet și să mă delectez cu niște cărți bune. E drept, nu-mi doresc să merg pe orice plajă, ci undeva în Maldive timp de 9 zile, cu regim All Inclusive și să mă bucur de alte mâncăruri decât cele românești.

Aș alege din ofertele turistice care oferă circuite cu avionul, deoarece nu am zburat niciodată în viața mea și sunt foarte curioasă cum este să fi acolo în aer. Îmi imaginez că este fascinant să te uiți pe gemulețul din avion și să vezi nori pufoși și albi ca zahărul. Este fascinat să fi servit cu alune caju de o stewardesă cu un zâmbet cuceritor (că doar vorbeam de lene).

Și acum îmi încep vacanța. Maldive este o țară în Sud Estul Indiei, de fapt este o insulă micuță, numai bună să îmi ofere liniștea pe care mi-o doresc timp de 9 zile. Primele 3 zile aș sta numai pe plajă și m-aș bălăci în Oceanul Indian să fiu sigură că mă bronzez, în speranța că nu voi suferi de arsuri solare, cum pățesc eu de obicei. Următoarele 3 zile aș vizita Muzeul Național, Palatul Theemuge și orice magazin cu suveniruri și multe alte nimicuri pentru mine și cei dragi de acasă, iar restul zilelor aș reveni pe plajă la o nouă rundă de lene și bălăceală.Și ca să fie vacanța mai interesantă, nu aș pleca singură pe o insulă, ci cu soțul meu (acum în statut de viitor soț), să ne bucurăm amândoi de leneveală, mod de viață care și lui îi place la fel de mult. Doar că el înlocuiește cartea cu tableta, dar fiecare are gusturile lui.  

CND Turism prezintă diverse destinații de vacanță atractive și pe gustul nostru. Ofertele de turism sunt bogate în diversitate, puteți avea o vacanță în țară (prețuri începând de la 100 de euro/persoană) sau în străinătate (prețuri începând de la 50 de euro/persoană), astfel încât vacanțele de vis pot deveni realitate. Vacanțele nu trebuie să fie o covoardă. Vacanța presupune relaxare, să petreci timp cu tine și nu numai, dar mai ales, să te bucuri de viață. Așa că uită de rutina zilnică, de statutul de gospodină sau bărbat muncitor, de deranjul de acasă, de frigiderul gol sau de aragazul cu oale aburinde. Hai, vino în vacanță!


Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)