Fata cu cercel de perlă

Eu sunt fana cerceilor. Port cercei zilnic, îmi place aproape orice model și mă bucur că pot purta orice material fără să fac vreo infecție a urechii. Am purtat prima pereche de cercei până la vârsta de 12 ani (parcă). Erau confecționați din aur galben și aveau o bulinuță roșie și se încheiau în cerc. Am renunțat să-i mai port, deoarece mi s-au răsucit în ureche și m-am speriat. De atunci port cercei doar cu cheiță. Am cercei în formă de inimioară, de trandafir, de biluță, sau de fluture. Unii dintre ei sunt de argint, alții de plastic, alții sunt confecționați din Fimo. De fiecare dată când intru într-un magazin de chițibușuri, este imposibil să nu-mi aleg o nouă pereche de cercei pe care să o cumpăr.

Nu există zi să nu port cercei. Indiferent că port pantaloni, rochii, fuste, cămașă sau tricou, îmi asortez cerceii cu orice ținută și cu toate culorile. Însă trebuie să recunosc că am și favorite: bijuteriile de argint care se potrivesc ținutelor mai elegante.
Nu știu dacă sunt singura căreia îi plac cerceii atât de mult, însă cred că este o idee minunată de cadouri pentru femei, căci sunt sigură că fiecare dintre noi are cel puțin o pereche de cercei acasă pe care o poartă la ocaziile speciale: nunți, botezuri, petreceri de Revelion, întâlniri de afaceri sau banchete de caritate.

Magazinele Splend’or oferă bijuterii pentru ocazii speciale ce poartă numele de Majorica. Găsiți bijuterii sub formă de perlă, mie personal îmi plac foarte mult aceștia (poza în dreapta), datorită faptului că au cheiță, sunt confecționați din argint (sigla 925 care este inscripționată deobicei pe cheiță) și au o mica perlă care arată bine pe orice ureche și se potrivește cu o rochie tip little black dress și pantofi negri.Prețurile bijuteriilor variază în funcție de posibilitățile fiecăruia, iar bijuteriile pot fi cumpărate în funcție de materialul dorit (argint, aur, titan etc.), de culoarea dorită (roșu, turcoaz,albastru ș.a) și chiar sunt disponibile ceasuri, inele, pandative, atât pentru damă, cât și pentru bărbați.

Acum că se apropie sărbătorile Pascale, vine „Iepurașul” și cadourile sunt binevenite. Dacă rămâneți în pană de idei, accesoriile vă pot salva dintr-un moment în care trebuie să facem vreun cadou, căci uneori ne gândim: „nu mai știu ce să cumpăr, ramă foto am luat, de îmbrăcat am dăruit, cană personalizată am cumpărat..”. O veche tradiție spune că de Paști ne înnoim.

Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)