Farmec asupra pielii tale

Cum ajută îngredientele naturale la frumusețe? Păi, există în fiecare dintre noi o formulă chimică compusă din zâmbet + culoare + unicitate, cu care ne-am născut. În timp, se adaugă experiența care schimbă puțin formula cu care ne-am născut. Dar uneori sunt momente când apare un nor negru deasupra formulei și reușește să întunece totul. Atunci este cazul să ne folosim de ingredientele naturale. Ele mențin formula zâmbet + culoare + unicitate + experiență și ajută la îndepărtarea norului negru. Mana Natură nu intervine decât atunci când ne naștem, așa că trebuie să o ajutăm. Și totuși, ea nu ne lasă baltă: putem găsi plante care ne ajută să contribuim la formula noastră. Însă, trebuie atenție mare, căci sunt plante care ne dăunează mai mult decât am crede. Și atunci, trebuie să încercăm să facem un Farmec pentru ca ingredientele naturale să fie cele potrivite formulei personale. Iar dacă Farmecul va funcționa, formula noastră înnăscută ne va face să te simțit fabulos.

Mica mea povestioară are legătură cu un brand de încredere care deține produse cu ingrediente naturale pentru toată familia. Toate aceste ingrediete sunt folosite de o marcă cunoscută pentru tradiția sa: Farmec, un bine cunoscut brand românesc pe care îl folosesc și eu (cam de vreo 8 ani). Am utilizat foarte multe produse, dar emulsia nutrivită de castraveți a fost și este, pentru mine, cel mai eficient produs de față pe care l-am folosit vreodată. Și asta datorită faptului că oferă catifelare tenului.

Dar pentru că trebuie să îmbinăm tradiționalul cu modernul, așa că am o veste bună pentru consumatoarele de ingrediente naturale. Noua gamă farmec aduce în completare ingrediente precum: uleiul de argan, orhidee și bambus. De exemplu, setul care cuprinde apa micelară, săpun lichid și cremă de mâini lejeră cu orhidee hidratează și calmează pielea, are efect de curățare și îi oferă luminozitate.

De ce am ales să utilizez cosmetice cu ingrediente naturale? Prin comparație cu celălalte cosmetice care nu folosesc ingrediente pe bază de fructe, flori sau legume, am observat cum reacționează organismul la stimulii artificiali: mă umpleam de coșuri, pielea era la fel de uscată și atunci simțeam nevoia să mă scarpin și chiar am utilizat cosmetice care nu aveau niciun efect asupra pielii.
Un aspect natural se menține cu ingrediente naturale. Am văzut multe femei frumoase la viața mea și întodeauna le admir și nu mă pot abține să nu mă întreb cum reușesc. Și încep să le cunosc. Și îmi dau seama că frumusețea se câștigă prin trudă, prin faptul că adoptă un stil bazat pe ingrediente naturale. Și formula de care v-am spus? Funcționează de fiecare dată.
Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2017.


Off topic: Nu o să încep cu urări care sunt deschise cu „Fie ca..”, ci o să vă urez Sfinte Sărbători Pascale pline de bucurii, belșug și pace!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)