Poate viitor antreprenor?

Sunt blogger. Profesor. Poate viitor antreprenor. Ce afacere aș putea dezvolta? Am o multitudine de idei, însă ce am observat că lipsește cu desăvârșire la noi în țară este un sistem de parenting. Școala părinților este un concept des întâlnit, însă există foarte puține cursuri pentru părinții și puțini părinți care au acces la o astfel de educație. De altfel, nu este simplu să-i atragi pe toți pentru a învăța ceva nou.

Ce ar putea implica o astfel de afacere? În primul rând, un spațiu de funcționare și un certificat de funcționare (pe care îl obții atunci când depui documente pentru a-ți crea propria firmă). Spațiul de funcționare ar putea fi un apartament cu două camere: o cameră unde poți organiza întâlniri cu părinții pe diverse teme, iar o cameră pentru a crea un mic loc de joacă pentru copii. Bucătăria o poți transforma în biroul tău unde se pot completa documente (că nu putem trăi fără birocrație) și de ce nu, să îți concepi propa strategie de marketing.

Însă toate acestea, te pot duce până la 2 ani înainte ca afacerea ta într-adevăr să prindă contur (să ai sediul mult visat, să achiziționezi materialele necesare etc.) și să faci profit. Dar până la profit e cale lungă. Și e nevoie de finanțare care nu o poți obține oricum. Așa că poți cere ajutor financiar obținând un împrumut pentru întreprinderile mici și mijlocii. Creditele pentru afaceri sunt concepute pentru a îți dezvolta calitățile de antreprenor și în plus, să îți îndeplinești visele cu AVBS Credit care are ca valori încurajarea inițiativei și spritul întreprinzător. Unul din împrumuturile bancare spre care poți opta de creditul Overdraft care îți oferă o perioadă de rambursare de până la 12 luni.

În toată această perioadă poți oferi o educație a părinților la nevoie, poți schimba mentalități și poți oferi un suport moral pentru familiile care îți cer ajutorul. De asemenea, poți să fi tu însuți și să faci ceea ce îți place.

Pentru că încurajez educația românească să devină din ce în ce mai bună, trebuie încurajate afacerile care au ca scop acest lucru. Ele pot deschide ușile școlilor pentru părinți, mai ales pentru cei cărora le este foarte greu să aibă contact cu profesorii de la școala unde învață proprii copii. „Cel care deschide ușa unei școli, închide o închisoare” spunea Victor Hugo. E valabil în special pentru adulți.

Dar, „visează..obține cu AVBS” tot ceea ce poți face mai bun pentru ceilalți.Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2017.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)