Poveste de iubire pe ritm de jazz

Da, o iau din nou pe calea romantismului...this is me..a very romantic person. 💓 Așa că am decis să scriu despre un film unic (o să vedeți imediat de ce spun asta) și anume: La la land.


Eu obișnuiesc să urmăresc câștigătorii de la Globurile de Aur, pentru că de obicei prezic ce filme urmează să primească Oscarurile.Iar printre câștigătorii de anul acesta s-a numărat și La la Land, un musical care îi au în distribuție pe Emma Stone și Ryan Gosling. Pe Emma o cunoaștem din filme ca SuperBad sau Easy A, iar pe Ryan din romanticul The Notebook sau Crazy Stupid Love (unde tot Emma i-a fost parteneră). Iar Emma fiind printre actrițele mele preferate, am decis să îi dau o șansă filmului. Atenție! Spoiler alert!

Pe durata celor 2 ore de muzică jazz, povestea celor doi artiști în căutarea succesului, Mia și Sebastian, te va face să zâmbești, să râzi și să plângi. Muzica trebuie savurată, nu ascultată în acest film, ca de asemenea și povestea de iubire dintre cei doi și dorința lor de a reuși în lumea spectacolului,  dorință îndeplinită până la finalul filmului, dar care bineînțeles costă. Îi costă însăși povestea lor pe care o veți retrăi alături de Sebastian și asta o face nemuritoare (unic, nu?).

La la land este pură emoție. Pe ritm de jazz.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)