O primăvară competitivă

Iubesc blogging-ul. Nu știu de ce îl iubesc că e doar un hobby, o metodă de a-mi petrece timpul liber altfel. Dar stați așa..iubesc să scriu, iubesc să povestesc, iubesc să mă bucur de cititorii mei.

Recunosc că aș fi fericită dacă blogul ar deveni sursa mea de finanțare, însă graba strică treaba și cred că blogului îi stă foarte bine așa cum e și chiar a evoluat...evident datorită vouă.

În 2015 am participat la o competiție care m-a provocat spre disciplină, creativitate și originalitate, devenind chiar finalistă (adică am participat la toate probele) și chiar am primit premii din partea firmei Nutrivita, de unele produse încă mă bucur și acum și atunci când le folosesc am satisfacția muncii mele creative, chiar dacă nu am câștigat la nicio probă din concurs. Asta nu m-a descurajat să continui.

Așa că m-am decis să mă înscriu în competiție, de data aceasta la ediția de primăvară care va avea startul la înscrieri pe data de 1 martie. Într-adevăr a trecut ceva vreme de când am participat, dar cred că ar trebui să-mi dau o nouă șansă, să-i dau o șansă competiției și de ce nu, chiar galei de premiere (nu am putut participa data trecută), unde mi-ar plăcea să cunosc și alți bloggeri, care cu siguranță, împărtășesc pasiunea pentru scris.

Particip la Spring SuperBlog 2017. Se pare că va fi o primăvară competitivă.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)