O altă față

La mulți ani 2017! Vă doresc tuturor un an bun, plin de bucurii și sănătate!

Pentru că am trecut cu bine în Noul An și m-am dezmeticit după petrecerea de Revelion, mi-am dat seama că nu v-am scris de mult. Apoi am urmărit activitatea blogului din ultima perioadă, am analizat ceea ce am scris și feedback-ul primit de la voi. Astfel, mi-am dat seama că aș putea să-i dau blogului o altă față.

Dacă până acum am scris despre politică sau despre cum să fim mai bun, mai sinceri sau mai înțelepți, din weekend-ul ce va veni voi scrie despre anumite experiențe care au însemnat ceva și din care poate învăța oricine sau prin care mă poate cunoaște mai bine.

Pentru ca blogul să nu devină neapărat un blog de weekend, îmi puteți scrie pe pagina de Facebook a blogului experiențele voastre din care ați învățat câte ceva. Dacă experiența este interesantă, de ce nu, ea va fi publicată aici, bineînțeles va rămâne anonimă sau cu inițialele voastre. Cred că fiecare dintre noi poate avea experiențe frumoase, amuzante, drăgălașe sau negative care ne-a făcut să avem o altă față sau care ne-a făcut mai autentici.

Deci, vă aștept pe pagina de Facebook a blogului și ca de obicei în weekend voi reveni cu o altă postare cu o altă față, așa cum am promis.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)