Tinerețe

Mă gândesc deseori că sunt bătrână, că am crescut mare, că nu mai sunt copil. În fiecare zi, mă privesc în oglindă și zic baba de mine sau că „vai ce obosită sunt..”. Însă uit un lucru foarte important: că ar trebui să mă bucur de viață, că sunt tânără și sănătoasă.

Tinerețea înseamnă bucuria de a fi tu. Tinerețea înseamnă să te joci la calculator sau să te uiți la desene animate. Tinerețea înseamnă să ai planuri de viitor.

Tinerețea înseamnă să fi matur și imatur în același timp. Simplu, nu? Sau poate e complicat? E bine să-ți pui întrebări fără răspuns. Pentru că răspunsul va veni. Cândva. La răbdare trebuie să mai lucrăm. Cineva mi-a spus că noi tinerii vrem totul aici și acum. Apoi și-a amintit că la rândul ei, acea persoană a fost la fel. Și a primit ce și-a dorit. La un moment dat.

Trebuie să ne menținem spiritul de tinerețe. Trebuie să ne apropiem de sufletul copiilor, iar copiii de sufletul bătrânilor. Altfel nu poți să fi tânăr.Postare dedicată unui om drag mie. La mulți ani cu ocazia aniversării a 25 de ani!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)