Planuri de viitor

Știu că nu este weekend (încă), dar astăzi am un chef nebun de scris. Așa că vroiam să comunic cu voi despre planurile de viitor ale blogului.

Nu este ușor să-mi fac timp pentru a scrie..aproximativ două luni nu am postat nimic și mi-a fost foarte dor. Apoi, mi-am aducat toate energiile și am decis să postez în fiecare weekend. Până acum toate bune.

Însă am nevoie de voi. Pentru a putea face existent acest blog și dacă vă place conținutul lui, sau dacă vreți să propuneți idei, sau aveți reclamații legate de ceea ce scriu, vă rog, să dați click în partea dreaptă a blogului:

Acolo, veți fi redirecționat pe Facebook și tot ce trebuie să faceți este să dați Like paginii. Am ajuns la 1 an de blogging tot cu ajutorul vostru, iar eu îmi doresc foarte mult să cresc mare pentru a crea content de calitate, tot pentru voi.

Deci, sunteți incluși în planurile mele de viitor.

Comentarii

 1. Mult succes in continuare!
  Imediat urmeaza alegerile, facem si un pic de politica?! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc!!
  Politica? Vrei sa ne intristam? :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tocmai nepasarea asta care aparent "nu ne intristeaza", cauzeaza motivele intristarii ... e un cerc vicios interesant, incepem sa intelegem ca avem probleme dar totusi nu incercam sa le schimbam :(

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)