Dulciuri preferate

Pentru că în ultima perioadă am rămas fără inspirație și nu am mai postat nimic pe aici, astăzi m-am gândit să ispitesc persoanele care țin post. Am glumit, evident. Dar avertismentul este valabil: dacă țineți post sau sunteți la dietă, sau aveți probleme de sănătate, nu citiți până la capăt.
Astăzi am să vorbesc de dulciuri preferate.Și nu, nu pentru a vă face în ciudă, ci pentru că se apropie sărbătorile de iarnă și va fi și sezonul dulciurilor, jucăriilor și a cozilor la hipermarket. Deci voi începe cu:

Mult iubita ciocolată cu Oreo. Este ciocolata mea preferată datorită biscuitelui din ciocolată care ți se topește în gură de fiecare dată când o deguști. Yam!!
Apoi, voi continua cu ursuleții din jeleu. Cei mai aromați și răcoritori, în special cei de culoare închisă sau cei verzi. Hmm...miroase a sărbătoare.


Și ca să menționez și ceva ce se poate găti în casă, voi denumi gogoșile ca fiind printre dulciurile de casă preferate, în special cele cu ciocolată sau cu gem, dar și cele cu brânză sau glazurate.Un deliciu!
Cam atât cu dulciurile că facem carii sau salivăm în exces. Îmi cer scuze celor care au diabet și celor care țin dietă sau post. M-am gândit să scriu această postare tot pentru voi în caz de nu mai știți ce să mâncați bun.

Așa că în semn de răzbunare din partea voastră, vă dau voie să îmi raspundeți la următoarea întrebare: care sunt dulciurile voastre preferate?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)