A venit iarna..

Nu-mi place. Oricât de frumos este peisajul (deși acum nu este frumos, pentru că bate vâmtul și toți fulgii par să te atace), totuși este frig. Ca să nu mai spun că suntem mereu uzi, avem nasul rece și ne îmbrăcăm cu atât de multe haine încât începem să ne scărpinăm.

Așa că postarea de azi se va referi la chestii de făcut iarna prin casă. Cu avertismentul că este o postare pentru cei care nu se dau cu ski-urile, placa de snowboard sau cu sania. Și nu este o postare pentru copii, fiindcă ei au nevoie să le înghețe un pic nasul și mainile pentru a-și întări sistemul imunitar.

1. Gătește ceva nou. Caută rețete pe internet, inventează tu un preparat sau redescoperă o rețetă de când erai tu copil. Eu de exemplu, îmi fac pizza, mâncarea mea preferată.


2. Descoperă un serial nou sau un film care îți place foarte mult. Îți recomand Stranger Things sau The Middle (care a ajuns la sezonul 8, deci ai ce vedea).


3. Rearanjează-ți hainele în dulap. Acum este momentul în care ascunzi tricourile, fustele și ochelarii de soare și să scoți puloverele, șosetele groase și paltoanele.

4. Notează pe o listă cadourile de Crăciun căci mai sunt doar 6 săptămâni! Gândește-te la cei dragi și la ceea ce își doresc de sărbători. Desigur, nu te uita pe tine.


5. Citește o carte. Deși foarte multă lume nu mai citește în ziua de azi, fii tu excepția! Fă o plimbare până la librărie. Ai de unde alege. Este imposibil să nu găsești ceva care să-ți placă.

Este foarte simplu. Tu îți alegi ceea ce vrei să faci. Poate ție îți place să-ți petreci timpul în zăpadă. Așa că bucură-te! Meriți din plin! Până atunci:
Și..autorități luate prin surprindere.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)