Anotimpul preferat

Tot timpul m-am întrebat: „care este anotimpul meu preferat?”. Nu știu de ce am această întrebare în minte. Probabil că o am din copilărie, de când mă jucam cu prietenii în spatele blocului tot felul de jocuri. Iar când eram întrebată care este anotimpul meu preferat, eu răspundeam promt: „primăvara” (pe atunci nu știam că sunt alergică la florile de liliac & co).

Pe măsură ce m-am maturizat, mi-am dat seama că anotimpul meu preferat este toamna. De ce?

Pentru covorul de frunze.colorate în care îți vine să te scufunzi cu persoana iubită și să râdeți amândoi de frunzele uscate care v-au rămas în par.

Pentru ținutele mișto pe care le purtăm: eșarfe, pălării, botine, mâneci lungi și zâmbete. Toate astea colorează toamna și o fac mai plăcută.

Fiindcă ciocolata caldă și ceaiul devin din nou băuturile noastre favorite. Ele se potrivesc perfect cu obrajii rozalii atunci când venim de la locul de muncă și cu poveștile împărtășite cu cei mai buni prieteni, ascultând muzică la radio.

Iar atunci când plouă, luăm calendarul și începem să numărăm zilele până la cea mai frumoasă sărbătoare: Crăciunul. Au mai rămas 78 de zile.


Care este anotimpul vostru preferat?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)