Cu ce m-am ales după 1 an de blogging

Astăzi, 16 august 2016, blogul Iulia scrie despre lucruri diverse a împlinit 1 anișor!! Și pentru că mă simt mică față de alți bloggeri, aș vrea să împărtășesc câteva lucruri care le-am învățat în tot acest timp datorită blogului.

În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor cititorilor mei, celor care dau click pe postări ca să mă încurajeze și celor care îmi mai scriu câte un comment din când în când. Probabil că fără voi nu aș fi continuat să mai scriu.

Am învățat că este important să scrii din inimă ca să iasă bine. Apoi am învățat că fără câte o poveste personală nu faci nimic, e ca și cum nu-ți pui amprenta pe ceea ce scrii. Sau ca și cum nu ai fi tu.

Am învățat că trebuie să-ți placă ce scrii. Dacă nu-ți place tematica abordată, totul va fi flasc și cu siguranță, nu vei atrage nici cititori.

Am mai învățat să aștept să sosească inspirația și motivația. Fără ele, poți cădea în plasa scrisului fără sens. Și este important să-i dai sens blogului tău și chiar să-ți dai sens ție.

Top 10 cele mai citite postări:
10: Cucoanele din autobuz
9: Brexit și rasismul
8: România - Albania
7: Petiția și prostia
6: Film vs. carte I
5: Eu cu cine votez?
4: Studenție, studenție
3: Voluntariat..pe sufletul copiilor
2: August înnorat
1: O amintire pe cinste!


Ei bine, mai am multe de învățat și promit ca în anii ce vor urma voi scrie și articole gen „Cum să atragi un număr mare de cititori”. Până atunci:Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)