Vax populi

De când am blogul, nu am scris niciodată atât de dimineață (nu este nici măcar ora 9).
M-am decis să scriu după o zi de vot județean în care a ieșit câștigător un primar, care a mai fost primar de 2 ori și de care toată lumea se plânge.

Eu nu sunt surprinsă că a ieșit așa. Chiar deloc. Sunt sigură că există oameni care în mediul online îl înjură pe câștigător, dar pe ascuns s-a întâmplat invers.

Am stat și am analizat de-a lungul campaniei electorale fiecare candidat. Am constatat la final, că persoanele care au contracandidat nu au venit cu proiecte care să satisfacă diferite nevoi ale cetățenilor. Fiecare viza doar o categorie de grupuri: unii doar pensionari, alții doar tineri, alții interesele persoanelor din partid, alții interesele familiei.

Apoi, criticau contracandidatul. Că el nu a făcut, nu a dres, că e cercetat penal, eu nu-s, etc. Capra vecininului a murit de atâtea ori, de câți candidați au spus asta. Credibilitatea a scăzut pe măsura unor astfel de declarații. Nici câștigătorul nu e mai breaz. Partea bună e, că pe perioada celor două mandate, s-a străduit să avem un oraș chiar ok. Întodeauna e loc de mai bine. Deși este cercetat de DNA, BEC (Biroul Electoral Central) i-a permis să candideze. Datorită legislației prost făcute.

Așa ca o concluzie, nicicum nu era bine. Pentru că așa ne este caracteristic.Întodeauna este loc pentru o schimbare.

P.S: Prea puțini au venit să-și exercite dreptul de a vota. Asta nu e bine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)