Bucurie

Acel moment când ești bucuros că ești sănătos. Acel moment când mergi la medic și ți se spune că ești bine din punct de vedere medical.

Nu pot să spun decât „Mulțumesc Doamne!” și să am în continuare grijă de mine. De ce am această bucurie?

Anul trecut, un șofer de autobuz a frânat brusc și o mulțime de călători au căzut, inclusiv persoana de langă mine a alunecat și a picat exact pe mine (eu stăteam în picioare mă pregăteam să cobor, persoana căzând exact pe mine), iar eu am intrat cu sânul stâng într-o bară. Nu am cuvinte să spun cât de dureros a fost. Apoi a urmat vizita la medic.Prima dată m-am dus la medicul de familie, care ca de obicei nu m-a controlat, numai a ascultat ce am de zis și mi-a dat trimitere către ecografie mamară.

Au fost persoane care au spus ca ecografia mamară nu este cea mai bună analiză. Ei bine, este până la vârsta de 30 ani. După 30 de ani toți medicii recomandă mamografia. Din păcate, rezultatul nu a fost unul neapărat bun, însă nu grav: la sânul drept aveam un chist de aproximativ 5 mm. Medicul m-a liniștit spunându-mi că nu e grav și se va dizolva în timp, însă va trebui să revin după 1 an să refac ecografia.

A trecut 1 an, astăzi am repetat ecografia și ghiciți ce: nu mai am niciun chist. Bucurie mai mare nici nu am acum în acest moment. Toate gândurile negre pe care le-am avut până acum legate de sănătate s-au risipit.

Fetelor/femeilor din întreaga lume, această postare v-o dedic vouă. Apreciați sănătatea sânilor voștri și nu ezitați să mergeți la medic dacă simțiți că ceva este în neregulă cu corpul vostru.

Mulțumiri d-nei doctor Manea Rosana care a avut un comportament de nota 10!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)