Advertoriale și nu numai atât

Vreau să mulțumesc tuturor ce au apreciat pagina de Facebook a blogului, chiar dacă acum sunteți puțini, sper ca în viitor să fiți într-un număr mai mare.

Am decis să fac blogului pagină de Facebook, deoarece în acest moment mă preocupă partea financiară personală și doresc să mai câștig un bănuț. Așa că îmi voi oferi serviciile, bineînțeles în funcție de timpul pe care îl împart cu cercetarea mea.

Oficial, sunt disponibilă pentru advertoriale (articole care fac reclamă unui produs). Momentan nu am un preț/cuvinte, așa că pe o perioadă de câteva săptămâni voi face acest lucru gratis - voluntar. Tot ce trebuie să faceți este să îmi scrieți un mesaj pe pagina de Facebook.

„Vorbăria”mea aici pe blog este despre diverse, însă în acest moment îmi doresc să o fac cu folos. De asemenea, dacă vi se pare că vreți să scriu despre un subiect anume sau nu v-a plăcut un articol, vă invit să-mi scrieți mesaje sau commenturi. Sunt un om deschis la critici, deci ce mai așteptați?

Între timp, m-aș bucura să-mi completați chestionarele de pe pagina personală pentru a putea finaliza cercetarea mea de care am vorbit într-un articol precedent.

Gata, nu vă mai solicit acum cu nimic, ne „vedem” pe Facebook!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)