Top 10 prieteni enervanți de pe Facebook

Fie că avem în listă 1000 de prieteni sau mai puțini pe Facebook, ne confruntăm cu diverse persoane fel de fel care au ceva de transmis prin intermediul  internetului.

Locul 10 este ocupat de persoanele care dau share la rețete de prăjituri sau mâncare apetisantă. Cred că majoritatea dintre noi salivează în timp ce dau scroll.

Locul 9 este ocupat de grupurile unde suntem înscriși unde apare fiecare postare a oricărui membru. Uneori nu ne interesează ce postează alții (trebuie să recunoaștem).

Pe locul 8 se află paginile posturilor tv cărora le dăm like sau follow: întodeauna aceste pagini au titluri atractive care conțin știri de 2 lei, iar soluția cea mai simplă pentru a evita să citim știri false este să dăm unlike sau unfollow.

Locul 7. Prietenii care ocupă acest frumos loc 7 sunt aceia care dau share la orice. Dar chiar la orice. Și nu există chestie pentru care să fie ei înșiși.

Pe locul 6 sunt prietenii care mereu încearcă aplicații gen: „Cum vei arăta în 50 de ani” sau „Cum vei muri”. Cred că te plictisești tare dacă vrei să știi lucrurile ăstea.

Minunatul loc 5 este ocupat de prietenii din alte țări, care nu-i cunoști și îți dau commenturi aiurea. Tu le dai accept din politețe, iar ei dau commenturi într-o engleză ciudată sau într-o limbă necunoscută.

Locul 4 este ocupat de prietenii cu citate „de viață”. Sunt enervanți încercând să scoată în evidență cum e viața. Cred că știm cu toții cum e viața uneori, dar prietenii de pe locul 4 îți dau în cap cu filozofia.

Pe locul 3 nu se află nimeni decât prietenii care posteaza unghii făcute la salon. Nu toată lumea împărtășește pasiunea unghiilor colorate sau mai rău, unghiilor false colorate.

Locul 2 este ocupat de persoanele care dau commentarii răutăcioase. Cu ce vă ajută că sunteți nesimțiți? Schimbați ceva? Nu faceți decât să intimidați.Cred că dacă ai ceva negativ de spus, o spui frumos.

Iar pe locul 1 sunt persoanele care postează constant poze cu ei sau care schimbă fotografia de profil tot mereu.  Vrei să câștigi fani?

Ei bine, acesta a fost top 10 prieteni enervanți de pe Facebook. Părerea mea pe bune este că Facebook este o chestie genială, doar că uneori cădem în capcana internetului (ne transformăm în mici șoricei de calculator, iar da, și eu fac parte dintre ei).Ah! Am uitat de cererile de jocuri. Vă las pe voi să-i clasați. Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)