Noaptea Oscarurilor - update

În noaptea asta se vor desfășura premiile Oscar. Mai precis a 88-a ediție a Premiilor Academiei de Film. Pentru fiecare actor această seară este foarte importantă, deoarece sunt cele mai cunoscute premii din lume și oferă ocazia actorilor sa fie cei mai buni intr-o anumita categorie. Probabil cine stie, un oscar le poate aduce colaborarea cu un alt regizor/producător pentru alt film, care le aduce mai multă faimă, etc.

Categoriile la care se acordă premii sunt de la cel mai bun film, până la cel mai bun machiaj, costume, și așa mai departe. Dar destul cu informații despre Oscar..

Unul din cei mai buni actori nominalizați anul ăsta este chiar Leonardo DiCaprio. Din punctul meu de vedere, el este un actor foarte bun, îmi place faptul că reușește să intre în pielea personajului fără să-și arate personalitatea (hmm..nu-l cunosc, dar presupun și eu). Cred că anul acesta va câștiga, deși filmul în care am jucat nu l-am văzut (nu este genul meu, deci nu știu dacă îl voi urmări vreodată, dar dacă va știi cineva să mă convingă, îl voi vedea).

Personal, sunt de părere că Oscarul „goes to” la cine nu trebuie uneori, întrucât acum câțiva ani mă contraziceam cu cineva despre filmul No Country For Old Men, care nu mi s-a părut cel mai interesant film, iar persoana care credea că este un film relativ reușit susținea că filmul a luat Oscarul. Următoarea mea replică a fost: „Toate prostiile de filme au luat Oscarul”, ca mai apoi să-mi spună persoana în cauză că și Titanic a primit unul.

Deși Leonardo nu a primit Oscarul în 1998, să sperăm că va avea ocazia ca în această noapte să-și ia premiul în primire.

Și totuși: mi-ar plăcea să știu, ce filme de Oscar îmi recomandați?

Update: Leonardo DiCaprio a câștigat. De data asta am nimerit-o!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)