Setea de prostie?

Se întâmplă uneori să nu am inspirație la scris, creativitatea să-mi dea bătăi de cap, așa că am rugat-o pe Adina, prietena mea de Radio RCT să-mi propună un subiect pe care să-l dezbat aici pe blog cu voi cititorii mei (încă puțini, dar este timp să vă înmulțiți). Așa că astăzi voi aborda subiectul propus de Adina: setea de prostime.

Foarte tare ideea. Chiar se potrivește cu realitatea noastră de zi cu zi. Ne place să fim uneori și proști..trebuie să recunoaștem. Cum definim această prostie?

Prostia este peste tot pe internet în special. Suntem proști când dăm share pe Facebook la statusuri gen:
Serios? Ăsta e motto-ul după care te ghidezi în viață?


Un alt lucru care mi se pare cea mai mare prostie pe care o poate cineva (din nefericire, nu am văzut să se întâmple în România) sunt acele „challenge”; condom challenge, Kylie Jenner lip challenge, etc.

Ce? Vrei să te sufoci? Pe bune?Ești sadic.

Atunci când urmărim la tv sau pe net bârfe despre vedete și politicieni. Da..Avem obiceiul de a face asta. Ne pasă atât de mult de capra vecinului încât le facem audiență ăstora de pe la televiziuni.
Nu chiar.
Când ne place să urmărim oameni care nu știu nimic. Nici care este prima zi a săptămânii. Suntem la fel ca ei...doar că am fost la școală mai mult (unii dintre noi).
O altă prostie omenească de care dau zi de zi este atunci când apare spiritul de turmă în magazine, autobuze și multe alte locații unde pare că se termină lumea. În autobuz de exemplu, la ușa se stă claie peste grămadă, iar  restul autobuzului este liber. Și da, la prima coboară 2-3 persoane. Să amintesc cum cumpăra lumea tigăi pentru sine, vecina și cumnata?

Oare ne place să fim așa? Nu mai vorbim de setea de cunoștere, ci de prostie? Aștept lămuriri. Între timp, mă puteți aborda cu alte subiecte pentru blog. Adina îți mulțumesc pentru sfaturile tale. Duminică plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)