Motive pentru a avea un acvariu în casa ta

De curând m-am hotărât să-mi achizioționez un nou animal de casă: peștele. Da, peștii sunt plictisitori. Dar am motive pentru a mă plictisi alături de ei:

Pentru liniște. A avea un acvariu în încăperea unde studiezi poate reduce stresul examenelor. Uneori sunt momente atunci când studiezi, încât simți că nu mai poți și îți vine să nu mai faci nimic; privește peștii din acvariu și peste câteva minute îți poți continua activitatea.

Datorită culorilor vii pe care peștii le au. Nimic nu se compară cu natura la tine acasă, unde poți observa cum trăiesc aceste ființe subacvatice, coloritul lor minunat este o încântare pentru ochi.

Pentru că îmi place să am animale pe lângă mine. Chiar dacă peștii nu se compară cu o pisică sau cu un cățel, peștii pot fi o companie plăcută prin faptul că sunt acolo mereu, în același loc.

Acvariul îți poate oferi confortul psihologic de care e nevoie în orice situație, deci dacă înclinăm balanța între investiția (nu mică) pe care o aloci în crearea acvariului ideal și pacea pe care ți-o oferă peștii, evident va caștiga pacea.

Promit să vă arăt acvariul meu în curând. Până atunci aștept recomandările voastre în ceea ce privește peștii pe care aș putea să îi achiziționez.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)