Cum se petrece de 1 ianuarie

Am trecut cu bine trecerea dintre ani, iar a doua zi după ce te trezești din amorțeala chefului de noaptea trecută. A doua zi, după ce se doarme și se mănâncă bine, în primul rând te ia lenea. Pfai, o lene cum nu te ia tot anul, de ziua ta, de Paști și în alte sărbători marcante.

După ce am făcut curat la locul cu pricina și ne pregăteam să plecăm acasă, mi-a venit ideea să nu merg să lenevesc acasă când pot merge să lenevesc în oraș. Ce mi-am zis: hai să-i corup și pe alții și iată că am reușit. Să facem un joc de bowling sau să mergem la cinema să vedem noutățile.
După lungi discuții ne-am hotorât să mergem la cinema la o comedie (după alte lungi discuții legate de film - de parcă fusesem să ne alegem haine, nu să vedem un film ) și să băgăm o haleală (după chef îți chiorăie mațele).

Surpriza cea mare a fost când ajunși prin oraș, toată lumea era acolo: abia am găsit o masă liberă să mâncăm. Localul unde am fost nu mai avusese coada așa mare de vreo câteva luni bune.Iar la cinema au fost sălile pline.Care va să zică: se petrece lumea de 1 ianuarie prin oraș. Fiecare în stilul lui. Chiar am rămas suprinsă să văd cât de ciudat și în același timp amuzant e să te „petreci” de 1 ianuarie.

Voi cum v-ați petrecut de Revelion? Dar de 1 ianuarie? Încă nu este târziu să-mi lăsați un comment.
P.S. M-am gândit la un logo. Aștept sugestii legate de un logo reprezentativ blogului. O seară plăcută!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)