Raftul viselor mele

Sunt o persoană căreia îi place să citească. Ca să nu mai spun că de fiecare dată când trec printr-o librărie sau într-un magazin unde se vând cărți și am bani în portofel, îmi cumpăr cel puțin o carte. Dar când ajung acasă realizez că nu am unde să o depozitez. Le-am înșirat eu printr-un dulap cap care are 2 rafturi strâmte, dar ce să vezi, am ajuns să am atâtea cărți doar ale mele încât, nu mai am loc de altele, iar cărțile înalte le-am așezat orizontal și nu arată frumos.  Așa că îmi doresc o mică bibliotecă cu o distanță între rafturi suficientă încăt să-mi așez și cărțile înalte ca toate celălalte cărți.

Așa că m-am decis să vorbesc cu un prieten care stă la curte și avea câteva lemne pentru construit în grădină și s-a oferit să-mi contruiască ceva cu ele , dar mi-a recomandat sculele Gtools, invitându-mă la el în curte pentru a-mi crea o mică bibliotecă așa cum mi-o doresc. Așa că mi-am achiziționat scule GTools și am pornit spre casa lui.

Când am ajuns la el acasă, se ocupa de grădina lui. Avea în mână o coasă cu motor pentru iarba uriașă, iar prin curte avea și o drujbă, pesemne că o folosise de curând. Vecinul din curtea din stânga utiliza o mașină electrică de tuns iarba care era puțin mai gălăgioasă decât a prietenului meu.

După ce a terminat cu iarba din grădină, s-a apucat de construirea bibliotecii mele. Cu motofierăstrăul a tăiat bucățile de lemn pentru rafturi, cu scule electrice a asamblat piesele între ele. După vreo câteva ore, mica mea bibliotecă a fost gata.


I-am mulțumit amicului meu și am dus raftul acasă să îmi așez cârțile mult iubite în el. Bineînțeles, această mică povestioară este doar un articol scris pentru SuperBlog 2015, iar mica mea bibliotecă nu există, dar este mult visată, căci într-adevăr am atât de multe cărți (pentru dulapul despre care am menționat mai sus, sunt multe cărți, pentru mine niciodată). Pasiunea mea pentru citit nu se va termina, dar nu m-aș supăra să primesc de la voi un astfel de cadou, sau de ce nu, chiar un raft pe bune.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)