Pielea - barieră între intern și extern

Pielea este învelișul care ne protejează de mediul extern. Mai pe larg, este bariera între intern și extern. Deci, trebuie să avem grijă cât mai mult de ea, fiecare cum știe mai bine. Cu atât o tratezi mai bine, cu atât ești mai protejat. Pentru asta este ideal să folosim produse a căror raport calitate – preț este pe măsură.

În primul rând este nevoie ca pielea să fie curată. Apoi, hidratarea este esențială (să nu uitam de cei 2 l de apă pe zi), iar la final să îmbrăcăm hainele potrivite, adică nici prea strâmte, nici prea largi, croite din materiale care pielea le agrează.

Pielea mea este un pic mai sensibilă. Îmi crează o iritare în momentul în care am ieșit de sub duș, iar pielea mea se usucă ca mai apoi, în decursul următoarei zile să mi se irite rău de tot și am mâncărimi. Ei bine, am descoperit că pielea mea este uscată și are nevoie în permanență de hidratare. Soluția care m-a scos din problemă este gelul de duș aplicat în timpul dușului, iar apoi masarea cu cremă de corp și de față după ce m-am șters. Vreau să spun că imediat intervine starea de bine, plus că am pielea fină și nu doar eu mă simt bine, ci și iubitului meu îi place. Deci, inspir frumusețe.

Și pentru că suntem tradiționaliști, cu siguranță vom aprecia produse de tradiție, prima linie de dermatocosmetice de la Farmec ne aduc la cunoștință noi produse pentru pielea noastră. Și pentru că eu am probleme cu uscarea pielii după duș, am descoperit gelul de duș cremă concentrată care cu siguranță va fi un fel de 2 în 1 pentru a nu trata pielea în exces, deci sunt în avantaj.

Ca să concluzionez, aveți grijă de pielea voastră, căci este prețioasă fiind bariera dintre intern și extern. Ea este cea care ne ocrotește fizic.


Articol dedicat SuperBlog 2015.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)