Mirosul poate inspira

De multe ori spunem despre partener sau parteneră că miroase frumos. De multe ori avem senzația că aceștia seamănă cu mama sau cu tata. Ei bine, există studii conform ne alegem partenerul în funcție de părintele de sex opus (adică partenerul seamănă cu tatăl tău, iar dacă ești bărbat partenera seamănă cu mama ta), cât despre miros suntem atrași după un anume miros specific. De obicei este vorba despre mirosul natural al pielii, dar nici parfumurile nu sunt mai prejos. Un parfum cu miros plăcut și folosit moderat  poate impresiona oricând: un bărbat sau o femeie care vrei să îl/o cucerești sau când te prezinți la un interviu pentru un job.În ceea privește locul de muncă este foarte important să miroși frumos și să te simți și tu confortabil în pielea ta pentru a avea succes.

Însă când e vorba de cuceriri, parfumul va fi mereu cel care va da pe spate la fiecare întâlnire. Parfumul Deeply Yours este unul din ele. Preferatul meu este parfumul care are o combinație de fructe, flori și arome naturale, dar speciale, ca de exemplu vanilia. Vanilia se pare că nu e doar bună la prăjituri, nu-i așa?


Cea mai mișto senzație este atunci când ai mirosul partenerului pe haine și în păr, iar cu așa un parfum sigur vei fi cucerit, nu doar vei cuceri. Recunosc că mirosul meu preferat este cel de balsam de rufe, nu neapărat de parfum, dar și parfumurile mă pot inspira.


Particip cu acest articol la SuperBlog 2015.     
                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)