#jurnaldecălătorie

Viața de student este deosebită și plină de oprtunități. Nu este săptămână să nu afli de câte o oportunitate care s-ar putea să-ți priască mai târziu în viață, dar și care poate fi o amintire care să le-o povestești părinților, prietenilor, profesorilor, copiilor și chiar, nepoților.

Pe lângă studiu sau a fi la facultate, să fi student înseamnă și să experimentezi. Experimentarea profesională este foarte importantă în acesată perioadă de formare. Însă cea mai interesantă experiență este cea a schimbului cultural. E mișto să vezi prin facultate turiști cu care împarți aceleași cursuri. Dar asta înseamnă că cineva la rândul său, a făcut schimb cu ei și a plecat deasemenea într-o țară străină pentru a vedea cum este pe acolo și pentru a se dezolta din toate punctele de vedere.

Cea mai interesantă oportunitate mi se pare a fi vacanța work and travel care îți oferă șansa și să lucrezi și să călătorești prin Statele Unite pe perioada vacanței de vară. Ca să nu mai spun, de câștigarea experienței nu doar profesionale, ci și culturale și de câștigul bănesc, avantaje work and travel. Însă dacă vreodată aș avea de gând să călătoresc desigur că aș alege work and travel. Datorită entuziasmului care îl voi avea,  cu siguranță voi începe un jurnal de călătorie și ar suna cam așa:

#jurnaldecălătorie

Astăzi, am pornit pentru prima dată spre SUA, mai precis spre Los Angeles, stat unde îmi doream să ajung dintodeauna. Aici voi fi angajată ca hostess la un restaurant clasic în apropierea oceanului. Abia aștept să simt mirosul apei oceanice și să mă cufund în nisipul de pe plajă atunci când voi avea timp liber. M-am asigurat că am în valiză costumul de baie, crema de soare, rochii (de la cele de plajă, până la cele de seară), parfumul preferat, periuța de dinți, prosopul de baie și incă un lucru care nu este necesar să fie pus într-un geamantan: buna dispoziție.

Deși mi-este frică să zbor cu avionul, tot drumul nu mă voi gândi decât la clima mediteraneană a Los Angeles-ului, la primul meci de baseball care îl voi viziona pe Stadionul Dodger, să aflu ce recorduri s-au mai depășit la Guinness World Record Museum sau să văd mari actori din ceară la muzeul Hollywood Wax Museum.

Un lucru pentru care mai sunt nerăbdătoare ar fi să-mi petrec o zi întreagă pe plajă, din când în când să mă arunc în valurile oceanului și să cunosc oameni de toate vârstele și naționalitățile, căci asta înseamnă schimb cultural. Cu siguranță că nu voi dormi în această vacanță de neuitat!

Dar să nu uităm totuși că am venit să și muncim. Sunt foarte nerăbdătoare să îmi cunosc colegii cu care voi împărți această experiență minunată și cu care sper să îmi leg o prietenie de lungă durată. Sunt emoționată!

După ce mă voi intoarce acasă și îmi voi mai permite o vacanță specială, voi alege Europa și anume, circuite cu autocarul, iar Croația sună bine, nu-i așa?
Acum, scriu pentru SuperBlog2015, dar asta nu înseamnă că nu pot visa la o vacanță specială. #jurnaldesuperblogger.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)