Hairminatorul

Epilarea..un subiect extrem de delicat. Cel puțin în perioada verii, Doamne ferește să îți apară vreo iritare datorită epilării, iar apoi să renunți la ideea de a purta pantaloni scurți, rochiță sau fustiță. În schimb, iarna este enervat când ai multe haine care te încălzesc, iar pielea începe să te streseze prin faptul că se usucă și îți provoacă mâncărimi. Ideal este că părul nedorit să fie Hairminatorul – speram ca părul să nu răspundă ”I`ll be back!”.

Cred că toate fetele moderne își doresc o epilare definitivă pentru a scăpa de efortul de a suporta diverse torturi săptămânale sau lunare (spun torturi, pentru că de cele mai multe ori e neplăcut să tragi de piele, să te tai din greșală sau să te abții de la a spune ”au” în gura mare în timp ce epilatorul smulge fir cu fir pentru a nu te auzi vecinii), plus că economisim timpul care ne era dedicat altor trucuri de înfrumusețare și nu numai atât. Epilarea cu laser este cunoscută  ca fiind metoda care face ca pilozitatea să dispară în mod miraculos. Epilarea IPL este o metodă asemănătoare celei cu laser, cu deosebirea folosirii unor lumini anume care ajută la o piele ”nepăroasă”. Deci, Hairminatorul în această poveste este aparatul pentru epilat de tip IPL.


Pielea mea nu este perfectă. Firește, ar deveni perfectă dacă aș fi epilată definitv și nu aș mai avea grija torturilor periodice despre care am menționat mai sus. Sunt sigură că la fel gândim majoritatea dintre noi, mai ales dacă avem prin preajmă vreun bărbat care îl iubim și vrem să-l impresionăm cu pielea catifelată în momentele intime, dar nu numai atunci. Ca să nu mai spun de cât de bine de simți tu în pielea ta atunci când ești fresh și cât de bine arată ținutele pe tine. O știi foarte bine! Nu trebuie să-ți confirme nimeni, doar te uiți în oglindă și te simți superbă.


Eh, destul cu acest subiect delicat. Zâmbește, iubește, trăiește. Și asta nu e valabil doar pentru femei. Doar privește-te în oglindă. Ești super! Și apropo de super, particip cu acest articol la SuperBlog 2015. Wish me luck!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)