Visele pot deveni realitate

Soarele răsare. E o dimineață frumoasă de Octombrie. Pijamaua cu mâneci lungi și largi îmi dă un fior rece.  Privesc pe fereastră și văd frunze care capătă culori galbene și arămii. Lumea de pe stradă a început să îmbrace paltoane și pantaloni lungi. Simțeam că ochii mi se închid la loc și îmi e frig. Așa că am decis să îmi prepar o cafea. În bucătărie, pe bufet stă așezată cafetiera care am achiziționat-o de la  magazinul MarketOnline.ro care are mereu reduceri la cafetiere

Mirosul mă îmbată în momentul în care cafeaua este gata. Abia aștept să îmi încălzesc trupul și mintea cu aroma perfectă de cafea turcească. Iau ceașca, închid ochii somnoroși și degust. Simt că vântul îmi bate în față și când deschid ochii realizez că ma aflu lângă un bărbat frumos care îmi zambește, iar când privesc în jos observ că sunt pe un covor zburător. Wow! Fac parte din povestea cu Alladin! Nici afară nu mai este frig, iar copacii care îi zărisem de dimineață pe fereastră s-au transformat în palmieri. Și nici eu nu mai sunt îmbrăcată în pijama, ci port o rochie largă de culoarea oceanului. Cât de plăcut! Hai să mai iau totuși o gură de cafea. Aroma cafelei mă poartă pe aripile vântului. Nu am niciun regret că am cumpărat cafetiera Arzum .

Cu siguranță, voi avea o zi bună după ce am servit cafeaua de dimineață! Invit persoana care va citi mica mea povestioară de pe SuperBlog2015  să servească o cafea și să continuă să viseze. Visele pot deveni realitate.
Sursă foto: http://www.info-heaven.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)