Mesaje pentru cei ce te înconjoară

Urmărind această probă în decursul a câteva zile, mi-am dat seama cât de interesantă ar fi o petrecere cu tricouri haioase. Regula ar fi ca fiecare petrecăreț să poarte tricouri cu mesaje. Pe mese s-ar servi multe prăjituri, băuturi și apertive. Nu va lipsi nici muzica anilor 80 și 90. Plus, ar fi interesant să vezi ce mesaj poartă fiecare și să te distrezi pe seama lor împreună cu cei mai apropriați prieteni.  Poate cândva, voi organiza o petrecere așa grozavă.

Sunt o persoană care încearcă să fie tot mai mult deschisă la minte. Îmi plac oamenii, chiar dacă nu toți sunt buni. Dar dincolo de bunătatea sau răutatea unui om, există lucruri nebănuite în spatele fiecărei stări personale. Cu toții avem un ”istoric”. Așa că nu trebuie să judecăm pe nimeni. Nu am experiență în ceea ce privește tricourile personalizate, dar întodeauna când am achizioționat cadouri personalizate s-au potrivit cu personalitatea sărbătoritului. De exemplu, am achizioționat unei persoane pasionate de pescuit, o cană cu un pescar pe care era imprimat mesajul ”Cana pescarului”.

 Ei bine, acest tricou îmi reprezintă starea atunci când sunt în preajma oamenilor cu care comunic.
Vă invit pe fiecare dintre voi să vă gândiți ce mesaj vi se potrivește, să-l imprimați pe un tricou și să-l purtați cu mândrie.
Acest articol participă la competiția SuperBlog 2015.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)