Un cadou ideal

Iubesc să beau ciocolată caldă. Cu frișcă și scorțișoară. Ca să nu mai spun că este foarte important în ce cană mă delectez. Pe lângă ciocolata caldă, mă mai încântă să beau ceai. Ador diminețile când eu și iubitul meu mergem la bucătărie să ne facem căte un ceai, fie el din plante sau fructe, fie la plic.

Îmi place mult să dețin acasă o sumedenie de căni personalizate . Dar cel mai mult și mai mult îmi place să dăruiesc căni diferitelor persoane dragi din viața mea. Așa că vă voi prezenta  câteva sugestii (pentru persoanele care nu mai știu ce cadouri să facă) de căni originale.

  1. Pentru părinți. Mai ales când nu mai locuiți cu ei, este ideal să le cumpărați un set de căni. Cu siguranță îi veți vizita mai des și ca bonus vă veți simți bine când veți servi din ele.
  2. Pentru persoana iubită. Fie că este bărbat sau femeie, se potrivesc o mulțime de căni pictate. Doar e pe principiul ”de la mine pentru tine”.
  3. Să nu uităm de perioada sărbătorilor de iarnă care se apropie. Un cadou ideal poate fi o cană. Iar de sărbători nu funcționează doar ceaiul sau ciocolata caldă, ci și vinul fiert aromat cu scorțișoară.Acum rămâne la latitudinea voastră ce cadouri faceți, dar o cană personalizată poate aduce zâmbetul sau fericirea pe buzele oricui i le dăruiți.
Particip cu acest articol la SuperBlog 2015.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)