Secrete pentru o piele fină

Eu una nu mă pot plânge că am probleme cu epilarea – m-am obișnuit, dar cu siguranță că probleme cu pilozitatea are la un moment dat fiecare dintre noi. Bunica îmi povestea că pe vremea ei, părul de pe corp însemna fertilitate și că acele fete se căsătoreau de obicei primele, dar asta e altă poveste.
 Toată această poveste cu epilarea îmi aduce aminte de un film din anul 2005. Și anume The 40 Year Old Virgin (o comedie spumoasă, cu Steve Carell în rolul principal, care era virgin, singur, păros), și de scena cu epilarea. Ca să fac un rezumat, prietenii virginului au vrut să îi dea sfaturi în privința cuceriii unei femei, sigur, cu care să îsi piardă virginitatea și hotărăsc să îi facă o epilare cu ceară la salon.Prima mea experiență în epilarea cu ceară nu a fost chiar atât de amuzantă față de cea a lui Steve Carell (apropo, scenele au fost cât se poate de reale, actorul a vrut să se epileze pe bune), însă nici foarte plăcută. Mai ales că mi-a venit minunata idee să încerc pe linia bikinilor. Au! Dar apoi, cine s-a bucurat de lipsa părului inestetic? Clar eu!
Epilarea nu este un proces chiar atât de simplu, dar cu timpul te obișnuiești. La început este chiar dureroasă, dar baba suferă la frumusețe, nu-i așa? Bineînțeles, epilarea devine din ce în ce mai modernă și mai diversă, astfel încât, apar tot felul de accesorii pentru epilat,  chiar și ceară pentru epilat refolosibilă , în cazul în care ești o persoană mai economă. 
 Cred că există nenumărate soluții pentru a ne relaxa în cadrul acestui proces dureros. Și chiar propun câteva:

  •  În primul rând, poți comanda ceară pentru epilat de calitate de pe internet. Cu siguranță, este mai ieftin.
  •  Înainte de epilare, propun preparea unui scrub. Asta pentru a evita firele crescute sub piele
  •   Recomand să ascultați muzica preferată în timp ce vă epilați, vă veți simți bine în timpul acestui truc de înfrumusețare.  
  •  Să utilizați o cremă de corp tip balsam la aproximativ 24 de ore după epilare.
     Sunt convinsă că vă veți bucura de rezultate!


Sursă video: https://www.youtube.com/watch?v=iSXx_A5bhXA
Sursă foto: http://www.saramonti.ro/poze/articole/poza_mica/716620742.jpg


P.S. Particip cu acest articol la SuperBlog 2015.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)