Întâlnire în stil românesc

Of, ce mă fac?! Peste două săptămâni am întâlnire cu un tip superb din America , dar părul meu arată îngrozitor! Cea mai mare problemă a mea este că părul îmi cade și pare din ce în ce mai rar. Nu vreau ca Jack să se trezească cu părul meu în mâini. Am nevoie de un șampon anti-cădere. Așa că am decis să-i ofer o întalnire 100% românească. M-am dus la cumpărături în căutarea unor produse românești de calitate. Căutând, am găsit șamponul anti-cădere mult dorit.

Am ajuns acasă și mi-am propus ca în aceste două săptămâni  să mă dedic inclusiv părului. Ca să fiu sigură că voi avea rezultate, am mai cumpărat și un tratament pentru regenerare din aceeași gamă.

 Ei bun, să trecem la treabă!

Timpul a trecut. Utilizând produsele Gerovital Tratament Expert , părul aproape că nu a mai cazut deloc și în plus arată superb. Abia aștept să vadă Jack ce înseamnă mândrie românească. Ca să fiu sigură că mă asortez cu produsul cosmetic folosit, mi-am cumpărat și o bluză tip ie.
Sigur îi va plăcea!
Înainte să ajung la locul de întâlnire am dat like pe Facebook la pagina https://www.facebook.com/farmec.company să văd ce sfaturi pentru păr găsesc care să mi se potrivească. Totul pentru păr frumos și sănătos!


Surse foto: http://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/bluza-tip-ie.jpg
   http://bodygeek.ro/wp-content/uploads/2013/11/Coafura-pentru-fete-cu-fata-ovala-si-par-lung.jpg

Articol dedicat SuperBlog2015

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)