A început școala

Gata vacanța pentru copii. A început o nouă etapă în viața fiecărui elev, părinte și profesor: un nou an școlar.

Îmi aduc aminte cănd am fost eu elevă. Cel mai mult mi-a plăcut în școala generală. Era greu cu trezitul dimineață, cel puțin până am crescut mai mare și aveam ore după-amiaza; apoi mă întălneam cu prietenii din cartier și plecam împreună (am fost colegă de școală cu majoritatea dintre vecinii mei copii). La școală, partea mea preferată era pauza când mă plimbam prin curte cu colega mea de bancă și admiram cum se jucau bascket sau handbal pe terenul de sport ceilalți copii.

Îmi mai aduc aminte în clasa a cincea cănd am plantat un bob de fasole în vată cu apă și ce mândră eram, ca mai apoi să crească mare și să moară (o adevărată tragedie pentru mine atunci), că doar fasolea nu crește în ghiveci. Doar eram un copil.

Fiecare început de an școlar reprezintă emoție. Poate voi fi și eu în viitor profesor, iar elevii îmi vor transmite emoția și energia lor.

Le doresc tuturor elevilor să se bucure cât mai mult de anii ăștia care vor trece ca vântul. Profesorilor le doresc să fie răbdători, spor la proiecte didactice și să nu dea foarte multe teme, iar părinților le doresc să iși petreacă timp suficient cu copii lor și să nu recompenze lipsa lor prin daruri trecătoare.

Să fiți iubiți!
Bonus: eu în clasa I.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)