Filme cu impact

Știu că nu am mai scris de ceva vreme. De mult nu am mai povestit împreună cu voi. Aș spune că am avut o perioadă destul de solicitantă, timp în care nu am reușit să mai ating niciun subiect pe aici. Partea bună e că mi-am revenit, am o vacanța liniștită, așa cum sper că o aveți mulți dintre voi.

În schimb, m-am uitat la multe filme, m-am abonat la Netflix și am descoperit foarte multe titluri care, poate unii dintre voi le-ați văzut, sau poate nu (trebuie să le vedeți). Sunt filme care au impact emoțional și nu numai. Sunt filme cu subiecte delicate și care au un mesaj puternic.

O să încep cu câteva filme care m-au ajutat să-mi dau seama cât de mult îmi place regizorul Steven Spielberg și să admir creatvitatea pe care o are acest om, astfel încât știe să îmbine istoria cu personalitatea umană și să creeze povești minunate. Printre filmele cu impact se regăsesc: The Schindler s list, Amistad,The Colour Purple.

Cât despre actori, mie întodeauna mi-a plăcut actorul Robin Williams. În general, l-am văzut în filme de comedie, însă de data asta, depășește orice așteptare. Dovada vie că un actor de comedie știe să joace, din punctul meu de vedere, în orice filme. Vă las pe voi să savurați Good Will Hunting. Am și varianta feminină a lui Robin Williams: Emma Stone și filmul The Help.
Pe acesta l-am văzut acum câteva săptămâni, cel mai recent văzut din această listă

Acum s-o dau pe partea romantică: The Bridges of Madison County mi s-a părut că este un film pe care ar trebui să-l vadă în special bărbații, nu voi spune de ce.

Ar mai fi și alte filme, pe care doar le voi lăsa pe aici:
12 Years a Slave
Girl, Interrupted
Sleepers
Titanic
Philadelphia
Shawshank Redemption
Testament of Youth
Despre trup și suflet
Up in the air

Între timp, vă invit să savurați aceste filme. Cât despre perioada de urmează, vă doresc tuturor un An Nou fericit, cu sănătate și împliniri! Eu voi reveni după data de 2 ianuarie. La mulți ani!!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)