Tipuri de persoane care merg în cluburi

După o absență de 4-5 ani de când nu am mai mers prin cluburi, nu-mi amintesc sincer de ce am absentat atât, așa că i-am dar o nouă șansă când am fost la o petrecere de burlăcițe, acum îmi amintesc perfect de ce am preferat să nu mai merg în astfel de localuri. Iată de ce:

În primul rând, muzica nu este pe gustul meu. Fiecare melodie este mixată, iar unele dintre ele sunt pierdute în timp și spațiu. Obișnuiesc să mă zbânâțăi pe ea, o oră, două, trei, după care mă plictisesc pentru că simt că fac parte din altă galaxie.

Evident, nu erau chiar așa bâtrâni, dar așa arătau printre noi
Apoi, în al doilea rând, ceva m-a șocat: tipurile de oameni care-și petrec veacurile prin astfel de locuri. Am descoperit că lucrurile s-au schimbat de când nu mai fost. Dacă înainte puteam vedea doar liceeni sau studenți, acum nu o să vezi decât tipi de vârsta a doua, care nu fac decât să stea cu băutura în mână și să urmărească fel de fel de gagici pe care urmăresc să le agațe. Și nici unele tipe nu pot să zici că erau mai breze. Modul cum dansau și cum discutau între ele, m-au făcut să scriu despre tipuri de oameni care se găsesc în club:1. Cei care doresc cu disperare să agațe pe cineva. Da, cluburile sunt pline de ei. Parcă îi miroși de la intrare și le observi îmbrăcămintea care emană un parfum de „ia-mă cu tine”.

2. Cei care au venit la băut. E imposibil să nu vezi pe cineva în club să nu consume vreun cocktail sau vreo bere la 15 - 20 de lei.

3. Cei care dansează. Ei bine, aceste persoane fac parte din categoria „Așa da”. Normal, la club când te duci, vei merge pentru că ai în plan să dansezi. E adevărat, de la decent la indecent nu e decât un singur pas.

4. Cei care au scandalul în sânge. De obicei, e bine să nu stai în calea lor. Nu au chef decât să împartă pumni în stânga și în dreapta. Trebuie să ai grijă să nu fi tu cel țintit.


Partea bună e, că m-am distrat observând aceste stereotipuri, iar acum le împărtășesc cu voi.
Nu o luați ca atare, nu prea merg în cluburi. Pur și simplu, locul meu nu e pe acolo.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)