Vacanța visurilor mele

Întodeauna când spun vacanță, mă imaginez că stau pe un șezlong într-o rochie de plajă, cu o pălărie pe cap și beau un cocktail dintr-o nucă de cocos, bucurându-mă de liniște citind dintr-o carte. Par că vorbesc de țări străine, nu-i așa? Vă dau o veste bună: poți avea parte de un astfel de sejur și în România!

Tot ce trebuie să faceți, e să vă imaginați cum v-ați putea petrece vacanța la hotel la mare. Eu am să mă imaginez de data aceasta cum îmi petrec vacanța în bine cunoscuta stațiune Mamaia timp de trei zile. Hotelul Aurora Mamaia este locația pe care mi-am ales-o. Acolo mă cazez din prima zi,  pentru a mă asigura că primesc confortul dorit și primul lucru pe care îl fac atunci când ajung este să îmbrac costumul de baie, să îmi iau ochelarii și crema de soare, un prosop uriaș, bani de buzunar (de fapt, de cheltuială) și o carte și să fug spre plajă (că deh – suntem la mare).

Pe plajă, mă întrept spre nisipul fierbinte, îmi întind prosopul și nerăbdătoare mă întind la bronzat. În apă îmi place să îmi ajungă  până la genunchi, căci mă cam tem de valuri (când eram copil mi s-a spart un val în cap) și atunci mă bucur atât cât pot. Cel mai mult îmi place la mare să urmăresc copiii cum se joacă în nisip și încearcă să facă propriile castele la mal. Evident, ele se dărâmă, iar copilașii, atât de inocenți, plâng de mama focului. Mi se par drăgălași.

Apoi, după câteva ore petrecute pe plajă, m-aș îndrepta spre hotel, unde voi găsi un restaurant bun din Mamaia și voi servi niște pizza (mda...nu mă pot desprinde de vechile obiceiuri). După care voi profita de patul din camera de hotel și aș trage un bine meritat „pui” de somn. Iar seara nu m-ar opri nimeni și nimic să îmi petrec seara cu o distracție la piscină (că doar am venit la bălăceală).
A doua zi, aș merge să vizitez delfinariul din Constanța și m-aș plimba pe faleză. Aș savura o înghețată și aș face multe poze. Spre finalul zilei, m-aș întoarce la hotel să îmi termin cartea de citit, apoi aș face o vizită în satul de vacanță. În a treia zi de vacanță, aș petrece o zi la parcul Aqua Magic pentru a mă asigura că respect rețeta mini vacanței mele perfecte: distracție + relaxare.

Acum chiar mi s-a făcut dor de mare. E bine să fii pe culmile fanteziei! Dar, trebuie să revenim la realitate și trebuie să recunosc, mă simt mai relaxată. Și asta, pentru că, mi-a făcut plăcere să povestesc vacanța visurilor mele, iar eu sunt sigură că fiecare dintre voi are în mintea sa oaza unei mini vacanțe.

Particip cu acest articol la Spring SuperBlog 2017.


Iar acum o să închei repede – repede articolul, căci îmi pregătesc bagajele pentru Gala SuperBlog. Încă nu e oficial, dar îmi doresc foarte – foarte mult să ajung să îmi creez mini vacanța perfectă la Hotel Aurora Mamaia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)