Promisesem că nu mai scriu despre politică, dar....

Nu mă mai pot abține. Cred că ceea ce se întâmplă în acest moment e scandalos. Guvernul nedorit de români, în care predomină mafia și nesimțirea, vrea să dărâme o populație întreagă. Nu este de ajuns că o mare parte dintre noi au devenit cetățeni ai altor state, ăștia (că altfel nu am cum să le spun) își doresc să golească țara de tot.

Cum au putut ei să gândească o lege care-i apără pe corupți și hoți? Simplu. Pentru că și ei la rândul ar trebui să putrezească în închisoare! Hoțul neprins negustor cinstit...mi-e scârbă...

Mi-e scârbă pentru că mă gândesc ce învață copiii din aceste situații...învață că e bine să fi corupt, să fi hoț, sau mai rău, să te faci om cu funcție înaltă...că dacă ajungi acolo...nimic nu te mai poate doborî. Sau învață că e bine să încalci legile..că există legea grațierii..despre ce vorbim noi aici?

Eu nu sunt fana protestelor. Chiar nu sunt. Însă mă uit și mă înfior de cum un întreg popor care își dorește să trăiască într-o țară a secolului XXI, este luat peste picior sau atacați mișelește de niște dobitoci care îl au în spate pe Mafiotul, că altfel nu poate fi numit (un om care vorbește în locul unui Prim Ministru, deși nu este în Guvern, se numește mafiot, iar Grindeanu îi permite, deci și el face parte din același mediu). Așa că îi susțin pe cei ce au ieșit la proteste...
Și da...PSD a ajuns unde este acum datorită campaniei mincionoase.

Unde o să ajungem? Chiar unde?Avem nevoie de o lege care să interzică candidarea pe un post de conducere a persoanelor anchetate de DNA sau de orice altă instituție!! Un share și postarea poate ajunge la cine trebuie. Măcar la atât pot spera...că la o nouă Revoluție nu vreau să mă gândesc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)