Cele mai frumoase cuvinte

Astăzi m-am gândit să scriu despre cuvinte. De ce tocmai despre cuvinte? Ei bine, chiar dacă de foarte multe ori spunem că ele ne rănesc sau că frâng inimi, sunt și cuvinte care ne fac să zâmbim, să plutim, și de ce nu, să ne facă să visăm.

Ador cuvintele. Tocmai pentru că știu că ele cântăresc mult și au o însemnătate specială.Iată o listă cu cele mai frumoase cuvine (preferate de mine):

Împreună - un cuvânt care îi apropie pe cei din jurul nostru. Mie îmi place foarte mult pentru că înseamnă să nu fi singur. Singurătatea e uneori copleșitoare, iar atunci când ești împreună cu cineva (fie încă o persoană, fie un grup), te curpinde o energie pozitivă.

Copil - tuturor ne place să fim copii din când în când. Inocența e a doua definiție a copilăriei, iar nouă de fiecare dată ne place tot ceea ce e pur, naiv. Cuvântul copil ne duce cu gândul la bunici, la părinți, la joc, la un chip frumos.

Pauză - este un cuvâmt care trebuie să fie în ordinea noastră de zi. Avem nevoie din când în când să ne relaxăm, să bem o cafea sau un ceai, să ne gândim la viață noastră și la moduri de a o trăi sau chiar atunci când trebuie să luăm o dezicie importantă.

Pace - ceea ce ne dorim cu toții. Indiferent de gen, de rasă, etnie sau religie. 

Cele mai frumoase cuvinte pe care le-am descris aici au devenit în timp cuvintele mele preferate. Cândva mi-ar plăcea ca ele să se înmulțească și să îmi însenineze viața.

Voi ce cuvinte preferate aveți?
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Snacks-uri și dulciuri de mult uitate

Amintiri de pe Yahoo Messenger

Wedding day(s)